Salutare!

Nu am apucat să vă povestesc de ce am început seria ETC-uri Creative și ce așteptări am de la ea. Vă povestesc acum.

Deja ați făcut cunoștință cu pletosul Andrei, liniștitul Petre și mustăciosul Mihai niște designeri foarte talentați. Îi cunosc de mult pe băieți și de ceva vreme încoace trec în vizită pe la biroul lor la cafea și la poveșți destul de des. De fiecare dată plec de acolo plin de energie, abia aștept să mă apuc să îmi fac treaba, abia aștept să îmi pun ideile în practică. E sentimentul ăla înălțător ce face să pară lucrurile mult mai simplu de făcut. La câte cafele am băut deja sunt trecut pe carnețel. 2019 it’s on me!
Motivul pentru care am început seria ETC-urile Creative, este foarte simplu. Să împărțim poveștile noastre și cu alții. Zis și făcut. Nu am mai lungit-o. Ne-am propus să filmăm în fiecare luni, foarte de dimineață, să avem un motiv bun să ne savurăm cafeaua și să ne începem săptămâna. Luni…dimineață…nu știu ce-a fost în capu’ nostru.

DAR…am lansat 3 episoade până acum. Am experimentat, am decorat biroul, am uitat să apăsăm butonul de record, am întâmpinat probleme cu sunetul, nu am respectat ora la care trebuia să ne întâlnim, ne-am suprapus unul peste altul când vorbeam zici că eram la târg și multe altele.
Am învățat foarte multe până acum. Vrem să îmbunătățim calitatea showului de la episod la episod. Iar feedbackul vostru a fost peste așteptările noastre. Nu credeam că o să se aleagă ceva de discuțiile noastre. Pentru asta va mulțumim foarte mult! și vă rog, continuați să ne da-ți feedback, că noi suntem băieți ascultători.

Încă nu știm în ce direcție o să meargă show-ul. Un lucru e sigur, pixelu’ tot în 4 o să fie despicat. Nici nu știu, o idee ar fi să pun în spot light și alți artiști care pot împărtășii cu voi puțin din experiență lor. Asta pe lângă povestismele cu băieții. Cum vi se pare? Lăsăți-mi vă rog un comenentariu cu sugestiile voastre.

Legat de frecvența episoadelor, habar nu am, planul ar fi să apară în fiecare săptămână, sau poate odată la 2 săptămâni…nu știu…este oricum un proces în plină desfășurare și explorare, așa că dacă nu vrei să ratezi vreun episod nou Abonează-te canalului și apasă pe clopoțel.