Eu sunt Ștefan C. Asafti, iar prietenii mei spun că sunt un magician al identităților vizuale. Well, eu personal nu m-aș numi un magician, pentru că dacă aș fi fost unul, ar fi fost prea simplu totul. Aș zice mai degrabă că sunt și că voi rămâne un student pentru totdeauna (și nu, nu e un blestem), deoarece învăț chiar și învățându-i pe alții.

Comunică deschis

Din dorința de a împărtăși cu lumea ceea ce știu, a luat naștere și proiectul Asaftisme. Cred cu tărie că designul rezolvă problemele comunicării vizuale și atunci, de ce să nu avem cât mai mulți dintre noi capacitatea de a le rezolva și de a deveni mai buni comunicatori?

Găsește răspunsuri

Site-ul îți va oferi o perspectivă cât mai sinceră asupra problemelor de care ne lovim noi, designerii. Nu știi cum să îți stabilești prețurile pentru serviciile tale? Sau cum să procedezi când prinzi un proiect nou? N-ai un proces de creație bine definit? Mnoh, la întrebări de genul ăsta am să îți răspund cum știu eu mai bine.

Librăria ta de design

Platforma este o mică librărie, unde vei găsi articole scrise raw și fără ocolișuri, video-uri, podcastul și multe alte resurse ce urmează să fie create.

Lumea are nevoie de designeri buni, iar Asaftisme este o încercare de a te informa și de a te ajuta să scoți la iveală cea mai bună versiune a ta.

Dacă dorești să susții acest proiect, invită-mă la o cafea digitală ☕