Azi ești om, mâine designer.

Podcastul Asaftisme

Salut și bine te-am găsit la podcastul Asaftisme, unde povestim despre graphic design și tainele lui, împărtășim idei, experiențe și învățăm unii de la alții.

Ascultă și pe Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast

Știm cu toții că o colaborare dintre client și un graphic designer poate fi dificilă. Iată cum putem să ne ușurăm viața.

Mihai este webdesigner la Node Creative. Despre el pot să spun că este un izvor de energie pozitivă. Ah, si că este un Wordpress maestro.

Trebuie să fii al naibii de curajos pentru a fi vulnerabil și a lăsa confortul la o parte pentru a-ți urma pasiunea. Ascultă povestea Mirelei!

Atunci când nu știi cum să te organizezi astfel încât să fii productiv, ai doar nevoie de o rețetă potrivită pentru tine. Uite câteva propuneri.

Dacă ești designer, știi cââât de dificilă poate fi comunicarea cu un client. Binecuvântat să fie cel care a inventat moodboard-ul și stylescape-ul.

Contractele ne aduc dureri de cap nouă, freelancerilor/ designerilor. Ascultă noul episod și nu vei mai avea nevoie de Ibuprofen.

Acest prim episod este un experiment prin care m-am catapultat în lumea podcasturilor și prin care am avut un dialog cu celălalt eu.

Ilustrația coverului de Podcast este creată de Karina Duca 💛

Abonează-te la Newsletter

Înscrie-te în newsletter să primesti ultimele articole, video-uri și episoade din podcast.