Azi ești om, mâine designer.

Podcastul Asaftisme

Salut și bine te-am găsit la podcastul Asaftisme, unde povestim despre graphic design și tainele lui, împărtășim idei, experiențe și învățăm unii de la alții.

Ascultă și pe Apple PodcastSpotifyGoogle Podcast

Scrie într-un jurnal. Scrie pentru că te ajută să te organizezi, să vezi lucrurile mai clar și să îți aprofundezi relația cu tine însuți.

Ca și graphic designeri, mai ales la început de drum, ne mai luăm și țepe. Dar din greșeli învățăm, nu?

La povești cu Răzvan Burciu, fondator Just Mad, despre UX design, importanța educării clienților și a designerilor și, desigur, importanța mentoratului.

Frica de eșec te poate imobiliza și îndemna să renunți ușor. Dar nu uita, poți să alegi oricând să o vezi ca pe o super oportunitate de a învăța.

Ca și graphic designer, este important să adopți o mentalitate flexibilă și să înveți din greșeli, astfel încât să ai în jur doar clienți de calitate.

Mark Repa (aka icosaedru), fondator Aberant, împărtășește cu noi începuturile sale în design, ce îl motivează și ce ar vrea să îmbunătățească în viața creativă.

În acest episod povestesc despre noua comunitate pentru designeri, Librăria de Design: de ce a fost creată și care este viitorul ei.

Este important să îți expui munca creativă, deoarece pe lângă faptul că îi ajuți pe alții, îți crește și încrederea în tine.

Trecerea de la angajat la freelancer poate fi înspăimântătoare. Totuși nu am făcut-o brusc și vreau să îți povestesc cum s-au desfășurat lucrurile.

Știm cu toții că o colaborare dintre client și un graphic designer poate fi dificilă. Iată cum putem să ne ușurăm viața.

Mihai este webdesigner la Node Creative. Despre el pot să spun că este un izvor de energie pozitivă. Ah, si că este un Wordpress maestro.

Trebuie să fii al naibii de curajos pentru a fi vulnerabil și a lăsa confortul la o parte pentru a-ți urma pasiunea. Ascultă povestea Mirelei!

Atunci când nu știi cum să te organizezi astfel încât să fii productiv, ai doar nevoie de o rețetă potrivită pentru tine. Uite câteva propuneri.

Dacă ești designer, știi cââât de dificilă poate fi comunicarea cu un client. Binecuvântat să fie cel care a inventat moodboard-ul și stylescape-ul.

Contractele ne aduc dureri de cap nouă, freelancerilor/ designerilor. Ascultă noul episod și nu vei mai avea nevoie de Ibuprofen.

Acest prim episod este un experiment prin care m-am catapultat în lumea podcasturilor și prin care am avut un dialog cu celălalt eu.

Ilustrația coverului de Podcast este creată de Karina Duca 

Abonează-te la Newsletter

Înscrie-te în newsletter să primesti ultimele articole, video-uri și episoade din podcast.