Cică am primit emailul ăsta:

Logouri ieftine. Spam!Motivul pentru care creația de logouri este subevaluată, e din cauza serviciilor de genul ăsta. Adică faci logo design în câteva minute cum zic ei și plătești 39 de euro. Auzi, frate, 39 euro. La ce calitate să te aștepți? Cel mai probabil au o bază de date cu imagini gata făcute, pregătite să prostească lumea. Din păcate există oameni care chiar “cumpără” serviciile astea și fără să își dea seama participă și ei la subevaluarea pieței. Nici nu are rost să vorbesc de ăia care fac logouri pe $5.

Da, frate, apreciez când apar oportunități de colaborare, dar în afară de prima linie restul e copy/paste scris așa să sune cu o notă ușor personală. Îmi și imaginez cât ai putea câștigă dintr-o asemenea colaborare. Până la urmă faci muncă exact ca într-o fabrică, pe bandă rulantă. Where’s the fun? Design-ul trebuie să fie plăcere.

A few days leităăăr.

Și uite că mi-a făcut follow-up. Problema e că a uitat “brand name-ul” la care făcea referință. Îmi plac la nebunie mesajele automate, mai ales când nu funcționează.