În curând.

Singurul curs de Brand Identity Design care merită făcut. Punct.

Prima ediție

În 2017 am ținut prima ediție a cursului THDC. A fost un exercițiu de explorare în ceea ce privește noi modalități de a învăța și de a lucra în echipă. Domeniul ăsta de graphic design și branding este unul foarte vast, dar și foarte fain. Din păcate la noi în România pe partea educațională este o nișă. Eu m-am încăpățânat și vreau să umplu golurile, de aceea a apărut acest curs.

Este un curs cu particularități speciale. Cu toată onestitatea, nu oricine poate să îl facă. Este solicitant din multe puncte de vedere, se lucrează cu deadline-uri, se respectă reguli, însă cu toate astea experiența este chiar unică. Mai jos sunt lucrările echipei. Enjoy!

Alex Potor


"Ca graphic designer, mereu mă întreb dacă sunt suficient de bun în ceea ce fac sau doar trăiesc în bula mea. Mă bucur că am avut ocazia să întâlnesc alți designeri care se confruntă cu aceleași probleme și sub îndrumarea lui Ștefan să observ cum începem fiecare să ne schimbăm puțin perspectivele.

Cursul în sine este extradordinar de complex iar abordarea personală a lui Ștefan face ca totul să devină mult mai clar și să îmi dau seama că pot pune problema și altfel. După curs, mi-am schimbat modul de lucru, felul în care privesc un proiect și am învățat chiar și câteva trucuri noi în ceea ce privește programele de editare cu care lucram până acum."

Vezi tot proiectul

Emilia Zăgrian


"Stiam ca noi, designerii, avem multe necunoscute. Imi doream ca cineva sa fie dispus sa ofere raspunsuri. Ca de la designer la designer. Suport de curs si referinte de cea mai buna calitate, oferite cu cele mai bune intentii.

Un curs care iti reimprospateaza increderea in sine."

Vezi tot proiectul

Victoria Gurin


"Pot spune cu sinceritate că perioada cursului a fost una încărcată. A fost foarte motivant să vezi cum se naște conceptul și evoluează pe parcurs, și noi odată cu el. În același timp nu pot spune că am simțit presiunea de a lucra, totul a curs foarte natural.

Am lucrat în echipă, dar individual, am învățat din greșelile colegului și pe de altă parte cum se lucrează într-o agenție serioasă careia îi pasă de design, propria muncă și client. Și nu în ultimul rând că efortul serios se răsplătește pe măsură. Cel mai frumos lucru cu care m-am ales după acest curs este "liga" de designeri gata sa-mi sară în ajutor în caz de blocaj ”dizainăresc”.
*mic drop* ???????? "

Vezi tot proiectul

Iulia Boieru


"Un curs axat pe practica si munca in echipa, cu un volum mare de informatii foarte utile. Atmosfera misto, oameni faini, pasionati de design. Multa seriozitate si multe provocari noi.

Un curs de unde pleci cu un bagaj de cunostinte foarte utile. Un curs care s-a incheiat cu o promisiune pe care ne-am facut-o unii altora legata de seriozitatea noastra ca designeri. Este exact asa cum ar trebui sa fie un curs in acest domeniu."

Vezi tot proiectul

Află mai multe

Dacă vrei noutăți despre curs, lasă emailul tău mai jos. No spam. Promise.